Bienvenidos a La Caracola


La Caracola wordt geleid door taaltrainster en native speaker Eva Sabaté Costa.
Eva is geboren in Barcelona en heeft ruime ervaring in de wereld van het onderwijs. Zij is verbonden aan verschillende opleidingsinstellingen in Zwolle en omgeving en zij is lid van Vereniging Docenten Spaans in Nederland en Stichting Levende Talen.

Sinds 1995 begeleidt ze kinderen, jongeren en volwassenen die graag de Spaanse taal willen leren en zich eigen willen maken.

In 2008 besloot Eva haar activiteiten als docente Spaans vorm te geven in Taaltrainingen Spaans La Caracola, waar zij cursussen, trainingen, workshops en diverse activiteiten organiseert.

Haar manier van lesgeven en cursisten trainen is zeer betrokken, persoonlijk en bekwaam. De lessen zijn leerzame, actieve en interactieve ervaringen. Door haar eigen proces tijdens het zich eigen maken van de Nederlandse taal beseft zij wat het betekent een nieuwe taal aan te leren.
De groeiende interesse voor de Spaanstalige wereld in Nederland motiveert haar om naast haar lessen diverse activiteiten te organiseren, die als stimulans voor de cursisten werken in het taalverwervingsproces. De taal levend houden is een van haar grootste uitdagingen.