Español 1+ Beginners plus

Een stap verder met het Spaans!
€ 67,50 – € 450,00


In deze cursus ligt de nadruk op het communicatieve aspect van de taal. De cursist leert zich verstaanbaar te maken in verschillende alledaagse situaties, en komt daarbij ook  veel te weten over de gebruiken en tradities van de bevolking in de Spaanstalige wereld. De grammaticale aspecten van de taal worden op een duidelijk manier uitgelegd, zodat er inzicht ontstaat in de werking van de regels. De cursist brengt het geleerde meteen in de praktijk.
meer informatie…

Wissen

SKU Español-1 2018 Categorieën ,


Share

Cursusinformatie


Algemene info

De cursus bestaat uit drie modules van 8 lessen, en wordt op de dinsdagavond aangeboden. Er wordt lesgegeven in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 12 cursisten.

Dinsdagavond van 20.15 tot 21.15

Voor wie? Cursisten die al eerder een (korte) cursus Spaans hebben gevolgd of op een andere manier hun basiskennis van het Spaans hebben opgedaan, en graag hun kennis willen opfrissen en uitbreiden naar een volgend niveau.

Wat leer je? De eerste lessen van deze cursus zijn er op gericht de basiskennis van het Spaans op te frissen en in de praktijk te brengen. Daarna gaan we verder met het programma dat jou stap na stap op niveau A1.1+ zal brengen.
Deze cursus biedt een combinatie van grammatica en conversatie. Je leert praten over een breed scala aan onderwerpen welke direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven: Het toelichten van jouw eigen interesses, kennis maken met een lokale gemeenschap, toeristische informatie inwinnen, praten over ervaringen in het heden, het beschrijven van het weer en de natuur, ervaringen met de lokale keuken uitwisselen, etc. Tijdens de lessen wordt ook aan de spelling en de grammatica gewerkt om een stevige basis te vormen, waarop je het benodigde zelfvertrouwen krijgt om je in het Spaans uit te drukken.

Niveau en Certificaat Aan het eind van de cursus is het niveau A1.1+ van het Europees Referentiekader bereikt. Na afronding van de cursus krijgt de cursist een certificaat met het behaalde niveau.

Tijdsinvestering Geadviseerd wordt om naast de les 90 tot 120 minuten per week aan opdrachten/zelfstudie te besteden.

Cursusmateriaal 
Werkmap van La Caracola met cursusmateriaal

Spaans op stap (lesboek+website) uitgeverij Coutinho ISBN 9789046905449
Kosten: €27,95 (dit boek wordt door de cursist zelf aangeschaft)

Extra activiteiten- Specials
Na de cursus van 24 lessen wordt de mogelijkheid geboden om 3 extra avonden te volgen om de geleerde stof te herhalen, op te frissen en toe te passen. De specials voor het cursusjaar 2022-2023 zijn:
1. Spaanse wijn voor beginners met proeverij
2. Spelletjesavond
3. Taaldorp – Pueblo español

Kosten per activiteit: €22,50,- p.p.

Activiteiten Gedurende het cursusjaar worden naast de lessen nog enkele activiteiten georganiseerd. Zie activiteiten


Aanmelden

Selecteer hier het gewenste aantal modules en aanvangstijd en klik op aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk drie weken vóór de start van de cursus of module.


Eva vertelt:

Het Spaans is een ritmische taal. Het is belangrijk waar je de klemtoon legt als je de woorden uitspreekt. Het wordt bebé (baby) betekent helemaal iets anders dan bebe (hij/zij/u drinkt)

Een tevreden cursist vertelt:

Uitstekende lessen, duidelijke uitleg, vindingrijke voorbeelden en veel leerplezier. De lessen worden in kleine groepjes gegeven waarbij de sfeer ontspannen is. Het lesmateriaal is helder en duidelijk. Van harte aanbevolen! (Karin, Español 1)

Cursusdata

Lesdata
Start 20 september
Module 1
20, 27 september
4, 11, 25 oktober
1, 8, 15 november
reserveles module 1: 22 november

Module 2
29 november
6, 13 december
10, 17, 24, 31 januari
7 februari
reserveles module 2: 14 februari

Module 3
21 februari
7, 14, 21, 28 maart
4, 11, 18 april
reserveles module 3: 9 mei

Extra activiteiten- Specials
16, 23, 30

Kosten

Module van 8 lessen
De kosten bedragen € 155,-

Gehele cursusjaar (24 lessen) 
Bij directe inschrijving voor het gehele cursusjaar bedragen de kosten € 450,- (met korting)

Extra activiteiten-Specials
 €22,50,- per activiteit p.p.

Alle benoemde prijzen zijn inclusief materiaal en consumptie

Extra informatie
Aantal modules, aanvangstijd en prijs:

3 Modules (24 lessen), dinsdagavond: 20.15 tot 21.15 uur, 1 Module (8 lessen), dinsdagavond: 20.15 tot 21.15 uur, 3x Extra Activiteiten-Specials

Privacy Preference Center